A cool deal for hot summer nights

*Klik hier voor de actievoorwaarden

Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Danielle Verheul/vtwonen

HYBRID GELTEX®: De allrounder
voor aangenaam ligcomfort

De Swissflex® Hybrid Collectie biedt de unieke ervaring van optimaal comfort door gebruik van verschillende technologieën. Deze innovatie van Swissflex combineert de voordelen van veerkern- en schuimtechnologie tot een uniek en ergonomisch slaapcomfort. Als kers op de taart kunt u kiezen uit drie verschillende toplaagmaterialen die geïntegreerd worden in uw matras.

Maak nu een afspraak
 

Swissflex Box®
Omdat juist ook
het innerlijk telt

Swissflex Box vlak, 180x210€ 3190,-
Hoofdbord Paris€ 795,-
Houten pootonderstel Noten€ 595,-
2x Matras SF Hybrid 24 Geltex 90x210€ 3340,-
Advies verkoopprijs zoals afgebeeld€ 7920,-
Actie korting op deze set€ 1000,-

COOL DEAL 6920,-

Advies verkoopprijs

Swissflex,
the bed of your dreams

Zorg voor optimale nachtrust met het bed van jouw dromen! Swissflex staat al 60 jaar bekend om haar intelligente Zwitserse bedsystemen van de hoogste kwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid. Swissflex bedden zijn functioneel, comfortabel en zeer duurzaam – Speciaal voor u, die op zoek is naar het bed van uw dromen.

Maak nu een afspraak
 

De Swissflex® Box van jouw dromen...

Omdat niet alleen het uiterlijk, maar juist ook het innerlijk telt. Swissflex combineert het heerlijke comfort van een boxspring met de gepatenteerde Bridge® technologie die met een geïntegreerde, zelfregulerende, lattenbodem zorgt voor perfecte ondersteuning en drukverlaging.

Afspraak maken

Zwitserse perfectie in optima forma

Door de gepatenteerde Bridge® technologie passen de Swissflex zelfregulerende lattenbodems zich moeiteloos aan elke lighouding en type lichaam aan. De matrassen van Swissflex® zorgen daarnaast voor optimale drukverlaging en ondersteuning.

Afspraak maken

Swissflex® Bridge® technologie, Zwitserse perfectie

Door de veerweg tot maar liefst 8 cm in de schouderzone van de Swissflex Bridge® technologie lattenbodems ervaart u een slaapcomfort dat ongeëvenaard is. Ondersteuning en comfort zoals alleen een Swissflex® lattenbodem dat kan bieden.

Afspraak maken

Maak nu een (corona-proof) afspraak

Onze specialisten geven u graag (digitaal) toelichting over het toekomstige bed van uw dromen. U kunt bij uw dichtstbijzijnde specialist een afspraak aanvragen binnen openingstijden.
 

Liever telefonisch contact met een specialist? Klik hier en klik op ‘Contact opnemen’.

Uw afspraak aanvraag is ingediend! U ontvangt zo spoedig mogelijk terugkoppeling van uw Swissflex Specialist.