Swissflex® Box

Zwitsers premium comfort in boxspring look

naar de Swissflex® Box

Swissflex – slaapsystemen om gezond te slapen

Bij Swissflex vindt u hoogwaardige slaapsystemen waarmee u gezond kunt slapen. Matrassen en lattenbodems vormen de basis van dit hoogwaardige Zwitserse merk. Ons kwalitatief hoogwaardige assortiment wordt met toppers en kussens gecomplementeerd. De producten van Swissflex worden nauwkeurig geproduceerd van geselecteerde materialen van de beste kwaliteit en worden regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarom zijn ze de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde slaap.

Swissflex – kwaliteit made in Switzerland

De voordelen van Swissflex:

volledige en doordachte bedsystemen om gezond te kunnen slapen

hoogwaardige kwaliteit
van het materiaal tot de verwerking

gepatenteerde technologieën om ergonomisch te kunnen liggen

bedden met een modieus
en individueel
design

Matrassen

De juiste matras is essentieel om comfortabel te kunnen liggen en gezond te kunnen slapen. Bij Swissflex zijn matrassen voor de meest verschillende behoeften verkrijgbaar, want iedereen heeft individuele slaapgewoontes en voorkeuren.

Soepele matrassen van de serie versa met Geltex®, puntelastische versa-matrassen van natuurlatex en hybride matrassen met schuim en pocketvering voldoen aan alle behoeften en zijn geschikt voor elk slaaptype. Elke matras heeft bepaalde voordelen, maar alle matrassen hebben één ding gemeen: hoogwaardige kwaliteit. Bij Swissflex wordt elke matras zo ontwikkeld dat u zo kunt liggen dat u een aangename en gezonde houding heeft. Uit de diverse varianten kunt u bovendien de hardheid kiezen die u het fijnst vindt. Bovendien is duurzaamheid een belangrijke factor van de matrassen van Swissflex. Slaap gezond en geniet elke nacht weer opnieuw van uw nachtrust!

Naar de producten

Topper

Gun uzelf met een topper van Swissflex dat kleine beetje comfort extra. De toppers van Swissflex zijn vooral geschikt voor iedereen die van een soft liggevoel houdt. Er zijn drie modellen beschikbaar om uw matras aan te vullen.

Zowel de topper van latex alsook de twee varianten met Gomtex® blue-schuim voegen zich optimaal rondt uw lichaam. Een bijzonder extraatje voor uw slaapsysteem, zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Toppers zijn niet alleen bedoeld voor boxsprings – iedereen kan van het uitgebreide slaapcomfort genieten. Naast het aangename liggevoel zorgt een topper voor een beter slaapklimaat. Dankzij het ademende vermogen wordt de temperatuur tijdens het slapen gereguleerd, zodat u niet zweet. Zo kunt u gezond slapen!

Naar de producten

Lattenbodems

Een lattenbodem is de basis voor heerlijk slaapcomfort en maakt in combinatie met een matras ergonomisch gezond liggen mogelijk. Lattenbodems van Swissflex onderscheiden zich door betrouwbare ondersteuning en fantastisch aanpassingsvermogen.

Handmatig of elektrisch verstelbare lattenbodems bieden nog meer comfort om te lezen of om met uw voeten omhoog te liggen. Een fantastische bijzonderheid zijn onze lattenbodems met de revolutionaire bridge®-technologie: die biedt u uiterst individueel aanpassingsvermogen in combinatie met de matras. Door de indeling in verschillende zones blijven gevoelige lichaamsdelen, zoals de schouders, heupen en rug, niet buiten beschouwing. De lattenbodems uni van Swissflex zorgen voor een zwevend liggevoel en ondersteunen de natuurlijke bewegingen in uw slaap die belangrijk zijn voor de doorbloeding van lichaamsdelen. Geniet zorgeloos van uw nachtrust!

Naar de producten

Bedden

Een bed moet harmonisch in het interieur van de slaapkamer kunnen worden geïntegreerd en ook optisch voor welbehagen kunnen zorgen. De bedden van Swissflex zijn daar optimaal geschikt voor. Ontdek de prachtige designs van de nieuwe Swissflex Box en van ons unieke bedframe-concept Swissflex CLICK, waarmee u uw slaapkamer individueel kunt inrichten.

Naar de producten

Kussens

Kussens spelen ook een belangrijke rol voor een goede nachtrust. Het juiste kussen biedt met name uw nek optimale steun. Swissflex biedt neksteunkussens met een kern van diverse materialen, zoals latex, traagschuim en Gomtex®-gel.

Deze kussens passen zich flexibel aan de vorm van uw hoofd aan en hebben een drukverlichtend effect, waardoor gespannen spieren worden vermeden. De werking van een goed kussen wordt vaak onderschat. Test zelf eens een neksteunkussen, zodat u weet wat het verschil is. Wie wakker wordt zonder gespannen nek- of schouderspieren kan veel fitter aan de nieuwe dag beginnen. Om gezond te kunnen slapen is een hoogwaardig kussen onmisbaar!

Naar de producten