Swissflex-kussens – volmaakt slaapcomfort

Bij Swissflex vindt u het hoofdkussen dat uw slaapsysteem perfect complementeert. Het is belangrijk dat uw hoofd en nek goed worden ondersteund. Als uw hoofd goed ligt, wordt u de volgende morgen weer uitgerust wakker. Verschillende materialen zorgen ervoor dat de hoofdkussens van Swissflex aan verschillende behoeften voldoen. Alle modellen hebben echter één ding gemeen: hoogwaardige kwaliteit. Gun uzelf een extra comfortabel hoofdkussen van Swissflex!

Vind uw Swissflex-product

Laat ons u adviseren bij de keuze van uw nieuwe Swissflex-product om het product te vinden dat het beste bij uw slaapbehoefte past.

Dealer zoeken

Het kussen SF GELTEX® zorgt in uw slaapkamer voor extra comfort. Het ergonomisch gevormde kussen met puntelastisch gelschuim voegt zich optimaal rond uw hoofd en nek. Zo kunt u lekker ontspannen!

Details Dealer zoeken

Voor een comfortabele slaaphouding van kop tot teen mag het geschikte kussen niet ontbreken. Het kussen SF 10 biedt uw hoofd en nek heerlijk comfort. De vorm van de kussens is zo ontwikkeld dat uw hoofd goed kan liggen en uw nek wordt gesteund. Dat heeft een positief effect op het welbevinden van het hele lichaam!

Details Dealer zoeken

Kussentechnologieën

Hoofdkussen SF10

Wie gezond wil slapen, heeft een goed hoofdkussen nodig. Het hoofdkussen SF10 is zo ontwikkeld dat u in een aangename positie ligt. Iedereen slaapt anders en heeft zijn eigen voorkeur. Daarom is dit kussen met twee verschillende kernmaterialen verkrijgbaar: Gomtex® blue, en latex. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen die helpen bij de ondersteuning van de nek.

Gomtex® blue is een door ons ontwikkeld materiaal dat de positieve eigenschappen van natuurlijk latex en synthetisch schuim combineert. Dit hoofdkussen past zich optimaal aan de vorm van het hoofd aan en reguleert de temperatuur.

Het Swissflex-hoofdkussen met latexkern is uiterst punt elastisch en biedt optimale ondersteuning. Ventilatiekanalen garanderen dat het kussen goed ventileer, zodat u minder snel zweet.

Alle varianten van het SF10-hoofdkussen hebben een ergonomische vorm, zodat uw hoofd er goed op kan rusten. U heeft de keuze uit twee verschillende diktes, zodat u het kussen kunt kiezen dat het beste past bij uw lichaamsbouw en uw favoriete lighouding. Voor buik- en zijslapers raden we het platte kussen aan, terwijl het dikkere kussen vooral geschikt is voor zij- en rugslapers.

meer
Hoofdkussen GELTEX®

Wilt u gezond slapen? Hoofdkussens met een GELTEX®-kern helpen u daarbij. Het speciale gelschuim biedt niet alleen steun, maar heeft tegelijkertijd een drukverlagend effect. Met deze hoofdkussens wordt u nooit meer met een stijve nek en gespannen spieren wakker. De GELTEX®-kern heeft bovendien een hoog ademend vermogen en garandeert daarmee een behaaglijk slaapklimaat. Zo kunt u van een ontspannen nachtrust genieten.

De hoofdkussens met GELTEX®-kern zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn alle drie op verschillende slaapbehoeften afgestemd. Het GELTEX®-hoofdkussen Flat is vooral geschikt voor buikslapers, omdat de nek dan niet zo ver wordt gedraaid en het ademhalen makkelijker is. Het GELTEX®-hoofdkussen Support heeft een golvende vorm die de nek ondersteunt tijdens het slapen op uw rug of zij. De nek wordt door een van de twee hogere kanten gesteund, terwijl het hoofd goed in de holte in het midden kan liggen. Als u op uw zij slaapt kunt u ook voor het GELTEX®-hoofdkussen Premium kiezen. Dankzij de vorm van dit hoofdkussen kan de halswervelkolom comfortabel rusten. Gespannen spieren en het te ver draaien van de nek worden ook met dit kussen voorkomen.

meer
Swissflex-hoofdkussens – ontspannen tot rust komen

Laat uw hoofd op het kussen zakken, sluit uw ogen en kom tot rust – met hoofdkussens van Swissflex geniet u van pure ontspanning. Dat relaxte gevoel doet uw lichaam en geest goed. Goed kunnen ontspannen is een vereiste voor een goede nachtrust en uw hoofdkussen speelt daarbij een belangrijke rol. Door een te plat of een te dik hoofdkussen worden de nekwervels gedraaid, wat tot gespannen nekspieren kan leiden. Als u op zoek bent naar een hoofdkussen dat dat voorkomt, koop dan een goed Swissflex hoofdkussen. Dankzij de speciale kern van Gomtex® blue, latex of GELTEX® wordt met name uw nek ontzien en tegelijkertijd ondersteund. Bovendien passen deze hoofdkussens zich veel beter aan de vorm van uw hoofd aan, zodat u comfortabel ligt. Met slaapsystemen van Swissflex is comfort van top tot teen gegarandeerd!