Matrassen van Swissflex – comfort uit Zwitserland

Gun uzelf rustgevende nachten – op een kwaliteitsmatras van Swissflex. Als Zwitserse beddenfabrikant met een lange traditie ontwikkelen we al meer dan 60 jaar de beste matrassen voor een gezonde nachtrust en optimale ontspanning. Geniet van een gevoel van gewichtloosheid en doe nieuwe energie op voor de volgende dag. De matrassen van Swissflex bieden daarvoor precies de juiste ondersteuning. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze innovatieve technologieën, zoals het innovatieve GELTEX®-schuim.

Vind uw Swissflex-product

Laat ons u adviseren bij de keuze van uw nieuwe Swissflex-product om het product te vinden dat het beste bij uw slaapbehoefte past.

Dealer zoeken

In de matras SF Hybrid 26 zijn de voordelen van een schuim- en een pocketveringmatras met elkaar gecombineerd. Daardoor is er een matras ontstaan die zich individueel aan uw lichaam aanpast en heerlijk ligcomfort biedt. Geniet op de SF Hybrid 26 van kop tot teen van de steun en drukverlichting.

Details Dealer zoeken

De matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert pocketvering- en schuimtechnologie tot een uniek resultaat. Dankzij optimale steun en het aanpassingsvermogen is een gewichtloos liggevoel mogelijk – overtuig uzelf van de hybride matras met een combinatie van perfecte eigenschapen.

Details Dealer zoeken

De 20 cm dikke gelschuim-matras versa 20 GELTEX® biedt volmaakt en behaaglijk comfort. De kern van Gomtex®-schuim biedt aangename steun, terwijl de extra laag van GELTEX® de druk optimaal verlicht en voor een zacht liggevoel zorgt. Overtuig uzelf van het ongeëvenaarde gevoel van deze innovatieve gelschuim-matras!

Details Dealer zoeken

De 22 cm dikke gelschuim-matras versa 22 GELTEX® biedt volmaakt en behaaglijk comfort. De kern van Gomtex®-schuim biedt aangename steun, terwijl de extra laag van GELTEX® de druk optimaal verlicht en voor een zacht liggevoel zorgt.

Details Dealer zoeken

De 24 cm dikke gelschuim-matras versa 24 GELTEX® biedt volmaakt en behaaglijk comfort. De kern van Gomtex®-schuim biedt aangename steun, terwijl de extra laag van GELTEX® de druk optimaal verlicht en voor een zacht liggevoel zorgt.

Details Dealer zoeken

Op de versa 20 natuurlatex matras met een totale dikte van 20 cm geniet u van heerlijk ligcomfort. Het duurzame materiaal is bovendien voorzien van een slim ventilatiesysteem wat voor een stabiel slaapklimaat voor rustige nachten zorgt.

Details Dealer zoeken

Op de matras versa 22 natuurlatex met een totale dikte van 22 cm geniet u van heerlijk ligcomfort. Laat u inspireren door het ongeëvenaarde comfort van een natuurlatex-matras van Swissflex. Het puntelastische materiaal past zich in diverse slaaphoudingen flexibel aan de vormen van uw lichaam aan.

Details Dealer zoeken

Op de matras versa 24 natuurlatex met een totale dikte van 24 cm geniet u van heerlijk ligcomfort. De versa 24 natuurlatex-matras is ingedeeld in 7 comfortzones zodat u van een goede nachtrust kunt genieten. De rug wordt goed ondersteund, terwijl schouders in de zachtere zone kunnen wegzakken.

Details Dealer zoeken

De schuimmatras versa 24 Gomtex® heeft een uiterst elastische kern van 100% Gomtex®-comfortschuim. Deze past zich individueel aan de vorm van uw lichaam aan en steunt het lichaam optimaal.

Details Dealer zoeken

Met de matras versa excellence geniet u het hele jaar door van optimaal comfort. De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een uitstekend aanpassingsvermogen.

Details Dealer zoeken

Matrastechnologieën

Matrassen van Swissflex met GELTEX®

Zulk slaapcomfort heeft u nog nooit ervaren! De nieuwe technologie GELTEX® zorgt bij de matrassen van Swissflex voor ongeëvenaard comfort:

  • flexibele aanpassing aan het lichaam
  • optimale ondersteuning
  • uitstekende ventilatie

Dit speciale gelschuim is nog flexibeler dan traditioneel koudschuim. De matras past zich daardoor bij elke beweging aan de vorm van uw lichaam aan – ook als u tijdens uw slaap veel beweegt. Voor een gezonde slaap is het belangrijk dat het lichaam op de juiste plaatsen wordt ontlast en ondersteund. Daarvoor zorgen de aparte comfortzones met verschillende hardheden.

Dankzij de soepele schouderzone kan uw schouder beter wegzinken als u op uw zij ligt en vormt uw wervelkolom een rechte lijn. De onderrugzone wordt juist extra ondersteund, zodat uw wervelkolom niet 'doorhangt'. De matras voorkomt daardoor ook rugpijn.

De matrassen met GELTEX®-schuimzijn ook in combinatie met pocketvering verkrijgbaar. De pocketvering verhoogt de punt elasticiteit van de matras en biedt daardoor extra comfort. Bij de matrassen van Swissflex met GELTEX® heeft u de keuze uit twee of drie hardheden: soft en firm of soft, medium en firm. Kies voor het ligcomfort dat het beste bij u past.

meer
Swissflex-matrassen met natuurlatex

Slapen op een natuurlatex-matras draagt bij aan een goede nachtrust. Natuurlatex heeft verschillende positieve eigenschappen:

  • hoge puntelasticiteit
  • aangename drukverlichting
  • duurzaam materiaal

Of u nou een rug-, buik- of zijslaper bent, op dit flexibele materiaal vindt u altijd een comfortabele lighouding. De comfortzones van de natuurlatex matrassen zijn perfect afgestemd op de ondersteuningsbehoefte van elke lichaamszone. De schouderzone is elastisch zacht, zodat de schouders kunnen wegzinken, terwijl de onderrug juist goed wordt ondersteund. Dankzij de verschillende snijtechnologieën kan de matras zich nog preciezer aan het lichaam aanpassen.

Om gezond en comfortabel te kunnen slapen, moet u niet alleen lekker liggen. Een goed matras moet ook een aangenaam slaapklimaat creëren. De matrassen met natuurlatex van Swissflex doen dat met een slim ventilatiesysteem. Doordat de lucht in de matras kan circuleren, ontstaat een behaaglijk slaapklimaat. De ventilatie houdt het lichaam op temperatuur en voorkomt dat u het koud of juist te warm krijgt.

meer
Hybride matrassen van Swissflex

De voordelen van schuim en pocketvering gecombineerd in één matras:

  • gewichtloos ligcomfort
  • perfecte drukverlaging en ondersteuning
  • hoog ademend vermogen

Ervaar op dit kwaliteitsmatras t u de punt elastische ondersteuning in combinatie met comfortabele drukverlaging. De pocketvering is verwerkt in de schouderzone en de heupzone. De soepele pocketveren met daaroverheen een comfortaag van schuim bieden extra ondersteuning waar dat nodig is.

De toplaag van drukverlagend schuim maakt het ligcomfort compleet. Bij het model SF Hybrid 24 heeft u de keuze uit drukverlagend GELTEX® of visco elastisch traagschuim. Voor de matras SF Hybrid 26 kunt u ook nog voor een toplaag van latex schuim kiezen. Terwijl GELTEX® en visco elastisch traagschuim een ademend effect hebben, zorgt latex juist voor een aangenaam slaapklimaat.

Wat de matrashoes betreft is de keuze ook aan u. U kunt kiezen uit drie verschillende hoezen: pure wash, fresh & free of wool wash. De hoog elastische hoes pure wash is onderhoudsvriendelijk en wasbaar op 40° C. Fresh & free is een iets koelere hoes en zeer geschikt als u een allergie heeft doordat deze wasbaar is op 60° C. De op 40° C wasbare hoes wool wash voelt dankzij de schaapsscheerwol heerlijk zacht aan en zorgt dat het matras nog comfortabeler ligt.

meer
Geen probleemzones meer – gezond slapen op uw Swissflex-matras

Heupen, nek of rug ... iedereen heeft zijn eigen probleemzone die na het wakker worden gevoelig is of pijn doet. Bent u ook op zoek naar een matras dat rugpijn voorkomt en wilt u het liefst een matras dat als beste uit de test is gekomen? Dan vindt u bij Swissflex de juiste matras! Onze matrassen bieden ergonomisch ligcomfort dankzij hoogwaardige materialen en slimme comfortzones. Met name zijslapers hebben een matras nodig dat in de schouder- en heupzone meegeeft, zodat het lichaam een rechte lijn kan vormen. Dat is belangrijk om gespannen nekspieren of rugpijn te vermijden.

Het model versa 20 GELTEX® is in 2015 door de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest getest en als beste uit de bus gekomen. Het testpanel was met name onder de indruk van de drukverlaging.