Swissflex-lattenbodems – de basis voor uw slaapcomfort

Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding. Ga liggen in uw favoriete houding en ontspan. Onze hoogwaardige lattenbodems ondersteunen uw lichaam zonder dat u het merkt. Dankzij de innovatieve bridge®-technologie passen de lattenbodems zich bovendien buitengewoon flexibel aan elke lichaamsvorm aan. Dit zwevende liggevoel kan iedereen ervaren – test het zelf!

Vind uw Swissflex-product

Laat ons u adviseren bij de keuze van uw nieuwe Swissflex-product om het product te vinden dat het beste bij uw slaapbehoefte past.

Dealer zoeken

De lattenbodem uni 12 bridge® is het instapmodel voor iedereen die van het comfort van de innovatieve bridge®-technologie wil genieten. Deze technologie biedt buitengewone flexibiliteit, waardoor u aangenaam kunt liggen. Als verstelbare lattenbodem kan de uni 12 bridge® ook zonder al te veel moeite in elk standaardbedframe worden geplaatst.

Details Dealer zoeken

De Swissflex lattenbodem uni 08 is de universele basis voor een goede nachtrust. Speciale comfortzones en een slimme veertechnologie maken steun mogelijk die individueel aan het lichaam wordt aangepast. De lattenbodem is in alle gebruikelijke maten als inlegmodel of op poten verkrijgbaar en kan daarom met vrijwel elk bedframe worden gecombineerd.

Details Dealer zoeken

De lattenbodem uni 14 bridge® overtuigt door het gevoelige aanpassingsvermogen en de effectieve vering. Als handmatig of elektrisch verstelbare lattenbodem heeft de uni 14 bridge® u zelfs nog meer comfort voor uw individuele lig- en zithouding te bieden.

Details Dealer zoeken

De lattenbodem uni 15 bridge® overtuigt door uitmuntend ligcomfort en de praktische inleghoogte van 11 cm. Daardoor past de lattenbodem – handmatig of elektrisch verstelbaar – in vrijwel elk bedframe. Leg de lattenbodem in het frame, ga liggen en ontspan u!

Details Dealer zoeken

De lattenbodem uni 22 bridge® zonder frame brengt comfort naar een geheel nieuw niveau. Profiteer dankzij de innovatieve bridge®-technologie van veel steun en aangename drukverlichting voor een goede nachtrust. Als constructie met vrijhangende look overtuigt de lattenbodem uni 22 bridge® ook optisch.

Details Dealer zoeken

U kunt van individueel ligcomfort van kop tot teen genieten op de lattenbodem uni 20. Dankzij innovatieve golflatten en speciale comfortzones is deze lattenbodem met poten een populaire klassieker. Overtuig uzelf van het onbezwaarde liggevoel – dat is de beste voorwaarde voor een goede nachtrust.

Details Dealer zoeken

Lattenbodem-technologieën

Swissflex-lattenbodems met bridge®-technologie

Voor een gezonde slaap is volledige ontspanning van het hele lichaam nodig, in elke slaaphouding. Daarom hebben wij de bridge®-technologie ontwikkeld. Lattenbodems met deze technologie zijn buitengewoon flexibel en sluiten perfect aan bij de matras. Voor ongeëvenaard slaapcomfort. 

De latten zijn individueel met elkaar verbonden. Daardoor wordt de druk tijdens het slapen over het hele ligoppervlak van het bed verdeeld. Dat zorgt voor een stabiele ondersteuning zonder dat u het gevoel heeft dat u naar het midden of naar de rand – en uit bed – rolt. In plaats daarvan heeft u het gevoel dat u zweeft en kunt u volledig ontspannen. De golflatten zorgen ervoor dat de lattenbodem zich perfect aan het lichaam aan kan passen en dat de afzonderlijke latten optimale steun bieden. Dat gebeurt automatisch – de lattenbodem past zich vanzelf aan uw bewegingen aan tijdens uw slaap. Gun uzelf ook het gevoel te zweven terwijl u profiteert van de ondersteuning die de bridge®-lattenbodems bieden!

meer
Swissflex-lattenbodems voor persoonlijk comfort

Hoogwaardige lattenbodems onderscheiden zich doordat ze voor elke lichaamsbouw en in elke lighouding de juiste ondersteuning bieden. Swissflex heeft instelbare lattenbodems, zodat u bijvoorbeeld zelf de hardheid van de latten kunt instellen, voor meer ondersteuning of juist een zachter ligcomfort.

Een elektrisch verstelbare lattenbodem biedt nog meer mogelijkheden. Swissflex-lattenbodems met een motor brengen u eenvoudig in de gewenste positie om te slapen, lezen, ontspannen of om televisie te kijken. Gun uzelf na een lange dag met slechts één druk op de knop ontspanning.

meer
Lattenbodem en matras – perfecte harmonie

Een slaapsysteem met een lattenbodem en matras is de beste basis voor een goede nachtrust. Bij Swissflex stemmen we de lattenbodem en de matras perfect op elkaar af, zodat ze elkaars positieve eigenschappen versterken. Als u in bed gaat liggen, passen matras én lattenbodem zich aan uw lichaam aan. De lattenbodem biedt zelfs door de matras heen ondersteuning.
Naar het matrassenassortiment